Profiel

Als een mens wordt geboren is de innerlijke schoonheid voor elke mens uniek.

Een reinheid van ziel en lichaam is aanwezig. Het is het leven zelf. In het verdere leven van ieder vormt de innerlijke en uiterlijke schoonheid het karakter en een persoonlijkheid.

DEZE ZIEL WORDT GETOOND IN MIJN ART PAINTINGS IN EEN EXPRESSIEVE VORM MET EEN ABSTRACTE TOETS.

VRAAG NU PERSOONLIJK AAN DE ARTIST ZELF VOOR DE MOGELIJKHEDEN TOT KORTINGSPRIJZEN IN 2020 ! BEL 0164 – 68 21 57

De site voorziet ook vanaf juli 2015 over een reeks van eigen geschreven boeken die geheel GRATIS IN PAGINA’S STAAN VOOR DOWNLOAD. OF IN DE SITE GELEZEN KUNNEN WORDEN.

Keplerstraat 36, 4624 SJ Bergen op Zoom. Tel. 0164 – 68 21 57

Piet van de Watering is van 28 maart 1944. Het landelijke dorpse karakter beleven is een levenservaring van vrijheid en ontwikkeling in zijn opbouwend leven. Het is het simpele leven van destijds dat de maatschappij vormt en hij observeert de mens hierin centraal. Het blijkt dan ook later in zijn beroep en de boeken die hij schreef. Daarbij is het creatieve tekenen hem niet vreemd.

Opleiding

Kunstacademie voor Beeldende Kunsten Sint Joost te Breda. Afgestudeerd in 1963 als Grafisch ontwerper, publiciteit vormgever.

Een actief werkleven volgt hierna als vormgever voor publiciteitscampagnes in het commerciële bedrijfsleven en diverse overheidsinstellingen. Altijd in free-lance dienstbaarheid verlenen aan andere mensen in de doelgroepen.

Nu deze levensfase van dienstverlening is gestopt is de creatieve geest op een andere manier actief. Er is nu meer tijd voor de persoonlijke expressieve uiting in het schilderen op doeken. Zoals al in de oorsprong van het jeugdige bestaan het observeren van het dagelijks bestaan. Het zijn vormen en kleuren die de mens laat zien.

Contact

Adres: Keplerstraat 36, 4624 SJ  Bergen op Zoom, Nederland

Telefoon: +31 (0)164  68 21 57

E-mail: info@burowatering.nl

Web: www.artpietvandewatering.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *